AFDELING BEELD
GAAT NAAR OEGANDA

In juni gaat Afdeling Beeld een mediareis maken. Naar Oeganda. Ervaren beeldmakers gaan een aantal rake beeldverhalen vastleggen. En elk merk met een goed verhaal kan meeliften.

Waarom?

Afdeling Beeld is door enkele opdrachtgevers benaderd om video en fotografie te maken in Oeganda. Leuk, ja, zeker weten! We zijn niet elk jaar met een topcrew op zo’n prachtige, bruisende plek in Centraal Afrika.

Nu we er toch zijn…biedt dat kansen.  

Wij willen met beeld een positieve impact creëren op de wereld om ons heen. Wij willen onze aanwezigheid, apparatuur en ervaring inzetten voor meer merken die werken aan mooie initiatieven in Oeganda.

Wat wij doen

Afdeling Beeld werkt met een groot creatief team aan high-end beeldproducties voor een reeks uiteenlopende merken, NGO’s, MKB’s en corporate partijen. We denken van strategie tot aan productie met onze klanten mee. Voor opdrachtgevers als NS, FMO en Fortune Coffee werken we onder andere aan:

  • Campagne fotografie
  • Fotoreportages
  • Beeldbank fotografie
  • Commercials
  • Impactstories
  • Corporate movies
  • Drone-beelden
  • Brandfilms
  • Vlogtrainingen
  • Productvideo’s

Projecten waar deze creatives aan werkten

Voor o.a. de volgende klanten realiseerden wij projecten

HET TEAM

Sebastiaan Poelen

Eigenaar, producent, regelneef, grapjas, gaat voor talent en teamwork. Zoekt samen met Maaike wel vaker de grenzen op voor opdrachtgevers.

Maaike Poelen

Eigenaar, fotograaf, wereldreiziger, vertelt verhalen met beeld. Woonde in Australië, volgde een vakopleiding in Hawaii en werkte daarna aan een film in Thailand.

Nicky Regelink

Director of Photography, levert high-end producties en de mooiste commercials. Schoot vorig jaar een indrukwekkende film in India.

Dirk Zekveld

Conceptbedenker en regisseur, is elk jaar wel een paar maanden in het buitenland te vinden voor producties of ontdekkingstochten. Studeerde journalistiek en filmwetenschappen.

Gerwin Polet

Cameraman en editor, gaat voor uitdagend gekkenwerk. Reisde in de afgelopen jaren mee met het Nuon Solarteam. Wil gewoon supervette dingen maken. 

Open uitnodiging

Steeds meer Nederlandse organisaties werken over grenzen.

En steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken video om hun visie te communiceren.

Is uw organisatie ook actief in Oeganda? En heeft u een propositie die bijdraagt aan een betere wereld?

Afdeling Beeld is in juni 2019 in Oeganda. Wij zetten ons graag in voor uw project of organisatie.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Laat het ons weten.

Uw organisatie

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Omschrijving project

Regio/plaats in Oeganda

[recaptcha]