Jouw partner voor
beeld dat raakt.

Als full-service beeldbureau helpen wij je bij het laden van je merkidentiteit met film en fotografie. Met onze creatives kijken we wat je merk op dit moment nodig heeft en denken we mee van concept tot uitvoering. We werken efficiënt, flexibel en voor een heldere prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers écht kennen en samenwerken als partners. Vandaar onze naam: Voor veel van onze klanten zijn we hun Afdeling Beeld.

Maaike: Heb je hier een foto waar in ieder geval jij en Sebas opstaan + anderen?

“Ondanks de enorme productionele uitdagingen heeft Afdeling Beeld een goede shoot neergezet voor de NS International campagne. Tijdens de productie nam het team veel werk uit handen, keken ze mee naar de mogelijkheden en gingen ze pragmatisch te werk. Ik vond het prettig dat de mensen van Afdeling Beeld snel kunnen schakelen, open communiceren met alle partijen en goed op elkaar ingespeeld zijn, wat voor een vlotte doorloop zorgt. Ze zijn enthousiast, weten waar ze mee bezig zijn, nemen je mee in hun keuzes, geven advies en laten ruimte voor feedback. Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat.”

Esther Tersteeg, Projectmanager Marketingcommunicatie NS International
“Voor Alpina hebben we een aantal video’s laten ontwikkelen door Afdeling Beeld. De communicatie met de mensen van Afdeling Beeld verliep erg soepel en prettig. We werden als merk goed meegenomen in de (creatieve) ideeën die ze aandroegen om de te realiseren middelen tot een succes te maken. Ook de draaidagen zelf verliepen gestroomlijnd en ik werd als opdrachtgever erg betrokken bij de realisatie van de beelden. Je voelt de passie van alle creatievelingen op de set, dat is erg leuk om mee te maken! Daarnaast was de interactie met de kids erg fijn, wat terug te zien is in het resultaat. Video’s waar we als merk trots op kunnen zijn!”
Milou van As, Marketing Alpina
“Wat ik enorm kan waarderen in elke partij waarmee we samenwerken, is flexibiliteit. Want aan de opdrachtgeverskant verandert door allerlei omstandigheden gewoon wel eens wat. Afdeling Beeld kan heel goed en snel schakelen en improviseren. Daardoor had ik tijdens het hele project het gevoel dat aan hun kant de boel ‘onder controle’ was. Daarnaast is dit team heel creatief en enthousiast en dat maakt het samenwerken vooraf, maar vooral ook op de set, tot een echt feestje!”
Anne-Tjitske Mulder, Marketingspecialist Cortina

Team
afdeling beeld

Voor goede producties heb je de goede mensen nodig. Dankzij ons gedreven talent zitten we nooit verlegen om nieuwe ideeën en de skills om ze uit te voeren.

Sebastiaan Poelen
founder / producent
Maaike Poelen
founder / art director / fotograaf
Biggy Regelink
producer
Nicky Regelink
cameraman / editor
Dirk Zekveld
regisseur
Ray van der Bas
lichtman
Samantha Korff
visagist
Gerwin Polet
cameraman / editor
Mark Mannee
regisseur
Veerle Wijnen
visagist
Anneke Lohy
stylist
Eva van der Kraats
content marketeer
Johan Ten Woude
visual effects designer
Desiree Schouten
visagist / kapster
Pamela Berhitoe
producer
Frank van Dorth
technisch producer
Joris van Gulik
lichtman
Nienke van Denderen
fotograaf

Een paar van de merken waar we voor werken:

Een paar van de merken waar we voor werken:

Werken met
Afdeling Beeld?

Ben jij een creative met durf, denk je altijd net een stapje verder en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team? Stuur ons dan een berichtje met een paar voorbeelden van je werk die laten zien wat je in huis hebt. We zijn benieuwd!

Stel jezelf voor

Werken met
Afdeling Beeld?

Ben jij een creative met durf, denk je altijd net een stapje verder en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team? Stuur ons dan een berichtje met een paar voorbeelden van je werk die laten zien wat je in huis hebt. We zijn benieuwd!

Stel jezelf voor