Project omschrijving

Een doeltreffende brandmovie
voor Alpina Bikes

Opgeleverd

brandmovie, eventvideo, kick-offvideo, instagramvideo’s

Over de opdracht

Kun jij het je nog herinneren? Je eerste fiets? Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Een fiets is niet alles een vervoersmiddel, maar ook spelen en avontuur. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot de wereld en geeft vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten en hun loopfiets, maar ook voor de oudere kinderen die zelfstandig naar vriendjes en de sportclub fietsen.

Uniek, avontuurlijk, plezier, slim en samen. Dat zijn de kernwaarden waarmee we in deze video’s mee aan de slag zijn gegaan.
Samen met regisseur Mark Mannee maakten we een strakke brandmovie om de nieuwe collectie bij gebruikers en dealers te introduceren. Vanuit de brandmovie maakten we ook een rebrandingsvideo waarin we dealers meenemen in het “nieuwe” Alpina.

Milou van As
Marketing Alpina
“Voor Alpina hebben we een aantal video’s laten ontwikkelen door Afdeling Beeld. De communicatie met de mensen van Afdeling Beeld verliep erg soepel en prettig. We werden als merk goed meegenomen in de (creatieve) ideeën die ze aandroegen om de te realiseren middelen tot een succes te maken. Ook de draaidagen zelf verliepen gestroomlijnd en ik werd als opdrachtgever erg betrokken bij de realisatie van de beelden. Je voelt de passie van alle creatievelingen op de set, dat is erg leuk om mee te maken! Daarnaast was de interactie met de kids erg fijn, wat terug te zien is in het resultaat. Video’s waar we als merk trots op kunnen zijn!”

Achter de
schermen

KIJK OOK EENS BIJ: