Project omschrijving

Persoonlijke fotografiebinnen een nieuwe beeldtaal

Opgeleverd

campagnebeelden, beeldbank-fotografie

Over de opdracht

NS is blij met je. Gewoon, omdat je met NS reist. En daar mag best wel eens een extra bedankje tegenover staan: NS Extra.

N=5 bedacht een concept voor NS Extra. Wij pakten de fotografie op, die moest passen bij de nieuwe beeldtaal van NS. Meer emotie, meer reiziger en minder NS. In dit concept is ervoor gekozen om reizigers in de lens te laten kijken. Alsof de reiziger geroepen wordt: Hey, we zijn blij met je!

Aafke Bongers
Projectmanager Marketingcommunicatie NS 

“Werken met Afdeling Beeld voelt als een warm bad. Kundige, professionele en warme mensen die vanuit hun professie mooi passend werk leveren. Denken altijd praktisch maar zeker ook kritisch mee om tot een zo scherp mogelijk resultaat te komen. En geven ook de opdrachtgever een plek in het team als dat wenselijk is. Zo komen we tot nog betere resultaten. 

Onderscheidend aan werken met Afdeling Beeld is dat zij net even wat verder denken dat de briefing. Vanuit hun brede ervaring proberen ze net die touch te geven waardoor het net wat meer wordt dan alles een foto- of filmshoot. Ze denken mee met de opzet van een campagne en doen niet klakkeloos wat de klant wil, maar proberen het optimale eruit te halen, zodat er – indien nodig – ook bijgestuurd kan worden vanuit de klant.”

Achter de
schermen

KIJK OOK EENS BIJ: