Project omschrijving

Strakke moodfilm
voor SV Collection

Type

Brandmovie, 4 productvideo’s

Link

Over de opdracht

SV Collection is een high-end meubelmerk dat onderscheidend design-interieur ontwikkelt voor de professionele markt. Zij vroegen ons een brandmovie te maken waarin hun Rotterdamse roots centraal staan.

Het concept van de video legt een connectie tussen de architectuur in Rotterdam en het strakke design van de meubels die SV Collection levert. Met verschillende technieken hebben we het natuurlijke zonlicht dat de gebouwen in de video definieert naar de studio gebracht. De muziek produceerden we zelf en geeft de beelden een dynamisch, modern karakter. Deze brandvideo hebben we later door vertaald naar losse productvideo’s.

Charlene
Regisseur Afdeling Beeld

“De opdracht was helder: De identiteit van SV Collection zichtbaar maken en duidelijk te profileren als leverancier van toonaangevende Europese designmerken en als kwalitatief hoogwaardige projectinrichter uit Rotterdam.

We hebben gezocht naar de symbiose tussen Rotterdamse architectuur en de interieurstukken van SV Collection. Dit hebben we gevonden door de meubels en architectuur te linken in vorm, kleur, structuur of textuur. Maar ook in het verstrijken van tijd. De korte timelapses van de gebouwen hebben we doorgetrokken in de belichting in de studio.

Een erg mooi experiment waar ik als regisseur mij heb beziggehouden met uitwerken van het visuele concept en de regie op de draaidagen.”

Achter de
schermen

Achter de schermen bij SV Collections Rotterdam
Achter de schermen bij SV Collections Rotterdam
Achter de schermen bij SV Collections
Achter de schermen bij SV Collections
KIJK OOK EENS BIJ: